Килими по поръчка

ХАСЯНОВ ИМЕКСПРО се грижи да Ви предложи впечатляваща гама от изкусни ръчно тъкани килими по поръчка. Разполагаме с дългогодишен опит, а екипът ни е усвоил това изкуство до съвършенство. Ето защо първокласната изработка на нашите килими и огромният пакет услуги, които предлагаме, ни дава увереност да си сътрудничим с водещи мебелни магазини и признати интериорни дизайнери от Русия и Европа.

При нас ще откриете небивало разнообразие от мостри, материали и типове килими, които ще Ви дадат насока какъв е желаният от Вас килим. Имаме предложения, които се вписват хармонично в различни интериорни стилове.

Огромното многообразие на цветове, които ние можем да Ви предложим, ще Ви порази. Независимо дали желаете Вашите килими по поръчка да са изработени от коприна или вълна, ние разполагаме с подходящите цветови гами. За нас не съществуват ограничения, уповаваме се на Вашето въображение и желание за комбиниране на цветове и материи.

Ако не сте избрали дизайн за бъдещия Ви килим или се двоумите дали това е интериорният акцент, от който се нуждаете, ние сме на разположение – чрез специалния ни софтуер за визуализация ще Ви покажем как ще изглежда той.

ТЕХНИКА И МАТЕРИАЛИ ЗА УНИКАЛНИ КИЛИМИ ПО ПОРЪЧКА

За изработката на килими по поръчка използваме различни натурални материали и техники, които ни позволяват да придадем текстура на повърхността на килима.

килими по поръчка

Ръчен карвинг. Елементите на дизайна се гравират ръчно за да се придаде на орнаментите на килима допълнителна текстура.

Високо

3D или релефен ефект. Повърхността на килима се подрязва ръчно с различна височина за достигане на триизмерен ефект.

За изработката на нашите килими използваме и комбинираме различни натурална материали. Всеки един материал има характерни свойства и качества. Едни са блестящи и студени, други меки и топли. Комбинирайки различни материали позволява да се изработват невероятни по красота килими.
новозеландска вълна

Комбинация от новозеландска вълна и бамбукова коприна.

 хималайска вълна

Комбинация от хималайска вълна и натурална китайска коприна.

плетена вълна

Микс от плетена вълна, кашемирова вълна и натурална коприна.

Свойства и качества на натуралната и бамбуковата коприна.

Натурална коприна: Ювелирният блясък на коприната се дължи на структурата на повърхността на всеки отделен конец, който е със структура на призма. Коприната не само отразява приятно светлината, нейния блясък усилва контраста на цветовете.

Бамбукова коприна: Влакното на бамбуковите растения е дълго и много здраво. Благодарение на специалната обработка на бамбука, от него се получават конци с вид и блясък, които наподобяват натуралната коприна. Бамбуковите конци не могат да бъдат боядисани равномерно, което придава на килимите приятно усещане за променливи цветови нюанси.

коприна

100% натурална коприна

бамбукова

100% бамбукова коприна

Комплект от цветове

Комплект от цветове за вълна и коприна.

индивидуален дизайн

Разработка на индивидуален дизайн.